Dopřejte si Ducati s bonusem v hodnotě až 40 000 Kč

Přinášíme skvělou zprávu pro všechny, kteří si brousí zuby na některý ze strojů značky Ducati! Při nákupu vybraných modelů nyní můžete získat bonus až 40 000 Kč na originální příslušenství nebo oblečení z kolekce Ducati Apparel.

Ze kterých modelů můžete vybírat?

Scrambler 800 2G

Moderní technologie ve stylovém retro kabátě a skvělá volba pro každého, kdo hledá motorku s charakterem na pohodové vyjížďky. Vyberete si svůj Ducati Scrambler ještě dnes a získejte bonus 15 000 Kč.

Multistrada V2S

Spolehlivý a výkonný společník na dlouhé cesty s bonusem 20 000 Kč. S výběrem této motorky rozhodně nešlápnete vedle a nabízí se tak už jen jediná otázka - bude to Multistrada V2S Red nebo Multistrada V2S Thrilling Black?

DesertX

Ducati DesertX je offroadový král, který zvládne ty nejnáročnější terénní podmínky, ale hladce lítá i po silnici. Nyní s bonusem 20 000 Kč při koupi jakékoliv barvy.

Monster / Monster+

Pokud jste jste milovníci adrenalinu a dynamické jízdy, tak na vás čeká poctivá klasika značky Ducati - Monster a Monster+ a to s příjemným bonusem 20 000 Kč.

Multistrada V4S

Dopřejete si maximální komfort na vašich cestách za dobrodružstvím. Multistrada V4S ve všech verzích a barvách navíc s exkluzivním bonusem 40 000 Kč! Bude to Multistrada V4S Aviator Grey, Multistrada V4S Ducati Red, Ducati Multistrada V4S Iceberg White nebo maximálně všestranná Ducati Multistrada V4S Grand Tour?

 

Nečekejte dlouho, protože nabídka platí pouze do vyprodání zásob! Pro více informací nás neváhejte kontaktovat nebo navštivte naši prodejnu na adrese Rudná 2950/1b, 703 00 Ostrava-Vítkovice a vyberte si stroj, který vám rozproudí krev v žilách.

K nákupu můžete navíc využít i výhodné značkové financování Ducati Financial Services.