Inovační projekt pro AMG moto s podporou EU

Spolupráce s VUT na dynamice motocyklů

Jsme hrdí, že vám můžeme představit náš inovativní projekt, který realizujeme ve spolupráci s odborníky z VUT. Tento úžasný projekt, spolufinancovaný Evropskou unií, nás posouvá kupředu ve vývoji technologií, které zlepší jízdní vlastnosti motocyklů. Naše nová technologie pomůže zrychlit zpětnou vazbu jezdcům a mechanikům a zlepší bezpečnost na silnici i okruhu.

Inovace v oblasti motocyklové dynamiky – díky pokročilým matematickým metodám a algoritmům dokážeme rychleji analyzovat jízdní data motocyklů, což zlepší interakci mezi motocyklem a jezdcem. Vývoj zahrnuje využití umělé inteligence, která přispěje k vyšší bezpečnosti a efektivitě jízdy.

Jsme nadšení, že tento projekt přinese vyšší úroveň technologií pro naše zákazníky, a věříme, že vám přinese skvělé zážitky z jízdy!

Výhody pro naše klienty:

  • Rychlejší zpětná vazba: Nové technologie nám umožní rychlejší analýzu a přizpůsobení motocyklů, což přinese okamžitou zpětnou vazbu jezdcům i mechanikům. To zlepší váš jízdní zážitek a efektivitu při tréninku nebo běžné jízdě.

  • Vyšší bezpečnost: Díky podrobnějším datům o jízdě budeme schopni přesněji určit klíčové parametry, které ovlivňují vaši bezpečnost na silnici i okruhu. To nám umožní navrhnout úpravy, které vám pomohou jezdit bezpečněji.

  • Optimalizace jízdy: Pomocí podrobných jízdních dat budeme schopni optimalizovat nastavení motocyklu tak, aby odpovídalo vašim specifickým potřebám, ať už jde o závodní výkon, nebo každodenní pohodlí.

Projekt je spolufinancován Evropskou unií.