S Moto Guzzi za dobrodružstvím výhodně

Moto Guzzi přináší jedinečnou akci pro všechny milovníky motorek a dobrodružství. Až do 31. 10. 2024 získáte při koupi motorky Moto Guzzi Stelvio příslušenství v hodnotě 40 000 Kč zdarma.

Mašina Moto Guzzi Stelvio poskytuje skvělý výkon bez kompromisu na silnici i v terénu a je oblíbenou volbou pro bikery, kteří hledají spolehlivý a komfortní cestovní stroj. Se sadou příslušenství Stelvio Touring Packet navíc budete na každou vaši výpravu perfektně vybaveni a odemknete další level cestování bez limitů.

 

Sada příslušenství Stelvio Touring Packet je navržena tak, aby maximalizovala funkčnost a pohodlí vašeho Stelvia. Obsahuje odolné a stylové boční kufry, komfortní vyhřívané rukojeti a praktický hlavní stojan pro snadný přístup k podvozku a stabilnější oporu při parkování v terénu.

Pokud je Stelvio už nějakou chvíli ve vašem hledáčku, je právě teď ten správný čas poznat jeho sílu na vlastní kůži. Pro více informací nebo testovací jízdu nás navštivte na prodejně na adrese Rudná 2950/1b, 703 00 Ostrava-Vítkovice. Těšíme se na vás!