Zazimování motorky v Ostravě: Čištění, servis, úschova

Přišel čas dát vaší mašině dobrou noc a uložit ji k zimnímu spánku? Jsme tady, abychom vám pomohli nejen se zazimovacími procedurami, ale také se samotnou úschovou motorky v zimním období.

Posezónní čištění a servis

Pokud se do zazimování motorky nechcete pouštět na vlastní pěst, svěřte to do našich rukou. Provedeme detailní čištění, které pomůže ochránit a prodloužit skvělý vzhled vašeho stroje. Hmyz a nečistoty mohou totiž dlouhodobým působením napáchat nejrůznější škody nejen na laku, ale také na pneumatikách a dalších částech, které bývají na čištění hůře dostupné. Používáme pouze kvalitní a osvědčené čisticí prostředky a dopřejeme tak vašemu stroji tu nejlepší péči.

Můžeme se vám před zimou postarat také o celkový servis - od kontroly provozních kapalin až po správné nafouknutí pneumatik. Zkrátka umyjeme, naleštíme, promažeme, doplníme, seřídíme, vyměníme, aby byl váš stroj na jaře připraven brázdit silnice nebo terén. 

Úschova motorky na zimu

Díky službě uschování motorky si pak můžete být jistí, že bude vaše mašina v pohodě i během dlouhých zimních měsíců. Stroje garážujeme v Ostravě v bezpečném prostředí s optimální teplotou a cena za ustájení motorky je 700 Kč za měsíc. Vaší jedinou starostí během zimy tak bude sledovat kalendář a natěšeně vyhlížet první vyjížďku nové sezóny.

S motorkami máme letité zkušenosti a jsme hlavně srdcaři, takže se o váš stroj postaráme jako o vlastní, ať už si vyberete jakoukoliv službu. Pro více informací nás neváhejte kontaktovat nebo nás navštívit osobně na adrese Rudná 2950/1b, 703 00 Ostrava-Vítkovice. Těšíme se na vás!